Despre mine

Despre mine

„Trebuie să uităm ce credeam că suntem pentru a putea fi într-adevăr ceea ce suntem.”  (Paulo Coelho)

Sunt un om care a pășit pe drumul către autocunoaștere și evoluție spirituală. După mai multe introspecții și încecări de a-mi identifica menirea în aceasta viață, am ajuns la concluzia că îmi doresc un singur lucru: să fac numai bine, să ajut cât mai mulți oameni. Cu acest gând pornesc așadar la drum, neștiind unde mă va duce, dar cu o însuflețire și încredere care nu poate fi decât ceva bun.

Îmi doresc să te provoc să faci ceva pentru sufletul tău, să descoperi sau să redescoperi bogația ta interioară, așa cum fac și eu acum. În jurul nostru există o multitudine de opțiuni care așteaptă să fie explorate. Este în regulă să le explorăm și să alegem doar ceea ce rezonează cu ființa noastră.

Cheia este să rămânem în echilibru și armonie indiferent de cum evoluează mediul exterior. Îmi doresc ca toate ideile, gândurile și resursele pe care ți le voi împărtăși aici, și care mă ajută în propria mea evoluție, să fie menite să te sprijine și pe tine în a trăi o viață frumoasă, liniștită și plină de iubire.

Iulia R.