Fă ceea ce ești menit să faci

Fă ceea ce ești menit să faci

Nu renunța la încercarea de a găsi un echilibru în viața ta. Ține-te de priorități. Amintește-ți ce este mai important pentru tine. Fă tot ce poți pentru a te asigura că te poți concentra pe aceste priorități, în loc să te lași condus de așteptările altora.

Este ușor să te lași absorbit de așteptările celorlalți. Pentru a ști ce trebuie să faci, uneori trebuie să te îndepărtezi de ceilalți. Trebuie să știi câteodată cum să fii singur pentru a ști cum să fii în preajma celorlalți.

Lumea este nebună, plină de o mulțime de oameni care nu sunt ei înșiși și nu fac ceea ce sunt meniți să facă. Dar tu nu trebuie să fii ca toți ceilalți. Nu trebuie să faci ceea ce fac toți ceilalți. Știi ce vrei. Știi ce e important pentru tine. Știi viața pe care trebuie să o trăiești. Depinde de tine să urmezi calea.

Dacă încă nu ești sigur, urmează calea păcii și a iubirii și vei ști pe ce anume trebuie să te concentrezi.

Ai puterea de a da tonul acestei zile. Du-te la culcare devreme si trezește-te devreme. Roagă-te, meditează, nu te grăbi. Concentrează-te pe lucrurile mari. Nu trebuie să te gândești sau să faci atât de multe lucruri pe cât crezi.

Nu pare să existe suficient timp în timpul zilei. Dar oare cât de mult timp pierdem? Există aproape întotdeauna suficient timp pentru cele mai importante lucruri, dacă reușești să stopezi sau să minimalizezi lucrurile mai puțin importante.

Poți să petreceți toată viața făcând ceea ce nu vrei să faci și să apoi să mori. Sau poți să îți petreceți viața făcând ceea ce vrei să faci și apoi să mori. Rezultatul final este același. Întrebarea este dacă te vei și bucura sau nu între timp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.