(Re)descoperire de sine

(Re)descoperire de sine

Tot timpul vrei să pari ceva ce nu ești. Construiești imperii pe o fundație în definitiv falsă. De ce toată lupta asta? De ce irosești atâta energie pentru inventarea și însuflețirea unui personaj care îți aduce numai suferință? De ce să îți ascunzi frunmusețea în spatele unei măști, doar ca să primești o falsă acceptare de la ceilalți?

Niciuna din sutele de măști nu-i poate impresiona. Niciodată nu vei fi ca ei. Niciodată nu vei fi destul de ”bun” pentru ei. Dar ideea e că nici nu trebuie. Odată ce ajungi să înțelegi asta, vei putea rupe lanțurile. Odată ce vei înțelege că a fi diferit e esența ta și că doar lăsându-te să strălucești, îți vei elibera adevăratul potențial, de abia atunci vei simți cu adevărat că trăiești. Atunci când vei fi pregătit să faci cunoștință cu tine, cu adevăratul tu, vor începe să apară miracolele în viața ta.

Când te vei accepta așa cum ești, vei vedea că rămân sau apar în viața ta doar oamenii potriviți pentru tine, oameni cu care poți realiza lucruri minunate, cu care poți într-adevăr să crești, oameni ale căror vieți le poți influența sau chiar schimba, sau atinge într-un mod profund. Oameni de care ai cu adevărat nevoie și care au nevoie de tine la rândul lor. Oameni ca tine, care îmbrățișează neobișnuitul din ei și îl lasă să strălucească pentru a țese mici minuni în jurul lor.

Dezvelește-ți sufletul de haina grea a măștilor și lasă-l să strălucească. Aici începe libertatea. Simte gustul viselor uitate. Acum ești tu pur și simplu. Să nu îți mai răpești niciodată frumusețea. Ai încredere. Fără frică.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.